"Я дуже багато плачу": Настя Каменських зізналася про захворювання

Українська співачка Настя Каменських зізналася, що через війну в Україні ледь справляється зі стресом. Більш того, до неї повернулися панічні атаки, з якими лише нещодавно вона навчилася справлятися. Про це Настя розповіла в інтерв'ю програмі Зірковий шлях, передають Патріоти України.

"Я намагаюся знайти баланс, намагаюся знайти, як собі допомогти. Але ніяк я собі не допоможу. У мене дуже поганий сон, я дуже нервую. До мене повернулися панічні атаки, які з'явилися після перенесеної корони. Я дуже багато плачу, хвилююся, переживаю. Піднімаю очі в небо і кажу: "Боже, зупини це, ну не може це бути так довго". Це горе, яке просто живе з тобою", - зазначила Каменських зі сльозами на очах.

Настя каже, що зараз "неможливо бути спокійним, просто чекаєш, поки це все закінчиться". У багатьох людей на тлі стресу виникли ще й кризи у відносинах з коханими. Але Настя каже, що це абсолютно не її з Потапом історія.

"Які можуть бути проблеми, коли люди навпаки повинні об'єднуватися? Ми з Льошею дивимося в одному напрямку, йдемо разом, один одного підтримуємо і допомагаємо. Робимо все можливе, що можемо зробити для своєї країни", - каже вона.

Панічні атаки - це захворювання. Воно характеризується нападами тривоги, нав'язливого страху та іншими симптомами, наприклад, пітливість, тремтіння, нудота тощо. Панічні атаки можуть бути ознакою неврозів, а напади найчастіше проявляються раптово.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...