"Я дуже грішний...": Олег Винник розповів, чому не ходить до церкви на Великдень

47-річний Олег Винник поскаржився, що шалена популярність заважає йому в повсякденному житті так, що він не може спокійно з'явитися у церкві на релігійні свята. Річ у тому, що як тільки прихожани впізнають його, то дістають телефони та просять про автограф чи фото просто в соборі під час богослужіння, передають Патріоти України.

"Дуже соромно, прикро і боляче. Я дуже грішна людина. І часом я дуже хочу піти до церкви. Але я знаю, що там є люди. І я не можу собі цього дозволити", – поділився Олег Винник.

Так, артисту доводиться ретельно підбирати час, аби тихо помолитися біля ікон та замолити гріхи. Він приходить до церкви, коли там немає людей, і знаходить окреме місце, де священник може його вислухати.

"Я можу сповідатися тільки в церкві. До мене не може прийти священник чи мій наставник і вислухати мої проблеми. Ні, я маю прийти достойно до того місця, яке називається церква, і сповідатися", – розповів Олег Винник.

Додамо, співак належить до числа тих небагатьох знаменитостей, які приховують особисте життя. Народний улюбленець переконаний, що популярність треба завойовувати, не "показуючи свою білизну".

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...