"Я дуже ніжно до неї ставлюся": Ахтем Сеітаблаєв відреагував на чутки про розлучення з дружиною через коханку (відео)

Український режисер Ахтем Сеітаблаєв нещодавно заявив, що розлучився з дружиною, продюсером Іванною Дядюрою. Ця новина стала приводом для обговорення причини їх розлучення.

Так, шанувальники запідозрили Ахтема в любовному зв'язку з актрисою Лілією Яценко. На грунті цього з'явилися чутки про те, що саме дівчина стала причиною розлучення Сеітаблаєва і Дядюри.

"Справа в тому, що нічого такого немає. Ліля дійсно знімалася у мене і зіграла головну роль у фільмі "Чужа молитва". Я дуже ніжно до неї ставлюся, поважаю її і люблю, як дочку і сестру. Але ні, це неправда. Моє серце вільне", - сказав Сеїтаблаєв у програмі "Світське життя".

Також він додав, що навіть після розлучення вони з дружиною нормально спілкуються. Він проводить час і з дружиною, і з дочкою Сафіє. Зазначимо, старша дочка Назли нещодавно вийшла заміж і поїхала з чоловіком до Бельгії. Зірковий батько в якості подарунка донці на весілля обставив їх нову квартиру з чоловіком.

Також у шлюбі з Дядюрою у Сеітаблаєва народився син Селім. Крім того, вони виховують і сина Анатолія, якого Іванна народила від попередніх стосунків.


"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...