"Я дуже втомився. І мені скоро 40 років": Відомий російський співак п'яним вийшов на сцену і пояснив, чому напився (відео)

Співак Діма Білан обурив прихильників своїм вчинком. Так, нещодавно артист виступав на весіллі у Казахстані. Втім, виконавець співав перед публікою у стані алкогольного сп'яніння. Відео з весілля одразу розлетілося Мережею, передають Патріоти України.

Пізніше Білан в Instagram-stories пояснив, чому так напився перед виступом. Виконавець розповів, що він дуже втомлений та виснажений. Також, артист вибачився перед фанами та зазначив, що йому дуже соромно. Втім, відео він записував також у стані алкогольного сп'яніння.

"Знаєте, так буває! Іноді людина напивається. Невже з вами такого ніколи не було? Я ніколи не повірю, якщо ви скажете, що ні. Я не спав три доби вже, тому що в мене зйомки, пісні, музика... Я дуже стомився... І мені незабаром 40 років... Мене взагалі ковбасить дуже сильно, і я не знаю, як це пояснити", - розповів Білан.

Окрім того, співак додав, що наразі йому дуже тяжко. Втім, він завжди чесний зі своїми прихильниками та відео не збирається видаляти. "Найгірше, що я можу зробити - просто напитися. Але начхати. Знаєте чому? Тому що я завжди щирий на концертах", – підсумував артист.

Користувачі соцмереж розкритикували вчинок артиста. "Гроші пиляють продюсери та організатори виступів. І їм все одно як артист буде їх лопатити", "Діма не правий. І крапка. Досить його виправдовувати. Якщо взяв гроші за роботу, будь добрий відпрацюй, потім пий", "Цікаво, а якби лікарі, які теж постійно борються з ковідом, виходили б на роботу в такому ж стані, тоді що?", "Замовляли концерт, а отримали п'яний цирк. Позорище", - пишуть фоловери.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...