"Я дуже втомився від цього": Принц Гаррі розповів, чому хотів піти з королівської родини в 20 років

Принц Гаррі заявив, що хотів піти з королівської сім'ї ще у 20 років через побоювання, що не зможе створити сім'ю, і щоб уникнути трагічної долі своєї матері принцеси Діани. Такими подробицями герцог Сассекський поділився в подкасті "Диванний експерт", передають Патріоти України. За словами Гаррі, він не хотів бути принцом й виконувати королівські обов'язки, але повинен був посміхатися і терпіти.

"У 20 років я вперше задумався про те, що я насправді не хочу всього цього. Подивися, до чого ця ситуація довела мою маму. Як я взагалі зміг би стати розсудливим, знайти дружину і створити сім'ю, коли я знав, що історія може повторитися знову. Я знаю цю бізнес-модель, бачив, як вона працює. Я дуже втомився від цього", – заявив герцог.

Гаррі також розповів про стан психічного здоров'я до і після терапії, яку проходив після загибелі Діани. Справитися з тиском і стресом йому допомогли міжнародні змагання Invictus Games, ініціатором проведення яких став він сам.

"Як тільки я почав займатися терапією, у мене було відчуття, що я витягнув голову з піску, гарненько струснув її та нарешті прийшов до тями. Я перебував у привілейованому становищі, з якого ніяк не міг вийти. І я не знав, як змінити цю ситуацію. Тільки допомагаючи іншим людям, я вилікувався і зрозумів, чого дійсно хочу", – підсумував він.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...