"Я й так у цій системі": Тімур Мірошниченко розповів про походи до ТЦК і зізнався, чи готовий вступати до лав ЗСУ

Український ведучий Тімур Мірошниченко чесно відповів, чи готовий вступати до лав ЗСУ, передають Патріоти України.

Так, знаменитість приголомшив зізнанням, що вже має військове звання молодшого лейтенанта. І додав, що відповідно до законодавства регулярно навідується до ТЦК:

"Я військовозобов'язаний. Я молодший лейтенант. Я й так в цій системі. От післязавтра йду до ТЦК. Я туди кожні пів року ходжу, тому що мені так потрібно", - поділився Тімур у програмі "У ліжку".

Як зізнається зірковий ведучий, наразі він має бронювання через специфіку його професії. Втім, Мірошниченко наголосив, що у майбутньому за потреби готовий ставати на захист нашої країни:

"У мене є бронювання від моєї роботи, тому що я працюю на телебаченні, а телебачення, як засіб масової інформації, є частиною критичної інфраструктури країни. Тобто в мене є бронювання, але, якщо настане той момент, що все варіантів уже немає, то звісно, я тікати за кордон точно не буду", - зізнався ведучий.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...