"Я її нікому не показуватиму": Тренер "Зважених та щасливих" закрутив новий роман після розлучення з дружиною (фото)

Боксер і телеведучий, а також тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков, який раніше розлучився з дружиною Мариною після 22 років шлюбу, вже не самотній. Та імені обраниці він воліє не називати, крім того, не показує її обличчя, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в Instagram в "історіях" у В'ячеслава запитали, чи він знайшов другу половинку. На що він відповів: "Так". Також на одному з кадрів Узєлков показав, як п'є з обраницею шампанське. На світлині видно лише руку дівчини.

Також боксер запевнив своїх дописників, що більше не повторюватиме минулих помилок у нових стосунках: "Я її нікому не показуватиму й не кричатиму на весь світ про свої почуття".

Розлучення Узєлкова з дружиною Мариною

У 2018 році Марина і В'ячеслав Узєлкови, зіркові тренери 8 сезону реаліті-проекту "Зважені та щасливі", розлучилися після 22 років шлюбу.

У пари народилося двоє дітей - син Роберт і донька Олівія. В інтерв'ю боксер не раз зізнавався, що пріоритетом у його житті була і залишається сім'я.

Спортсмен досить довго не міг забути кохану, а в червні 2021 року прийшов на шоу "Одруження наосліп", та з обраницею він не залишився. Наприкінці випуску він зізнався, що досі кохає свою екс-дружину Марину.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...