"Я іноді психувала і говорила": 38-річна відома українська співачка відповіла, чому у неї досі немає дітей

Співачка і модель Даша Астаф'єва в програмі "30+" з Раміною Есхакзай зізналася, що поки не готова стати матір'ю. За її словами, вона дуже злиться, коли їй нагадують про те, що вже "годинник цокає", "вже час", "народиш - все пройде", передають Патріоти України.

"Я іноді психувала і говорила: "Мамо, роди сама собі онуків". Я розумію батьків, що вони бачать, що у всіх є онуки. На будь-яку твою розповідь про проблеми, єдиний вихід - народити дітей. Я зараз розумію, чому у багатьох дітей немає. Це постійний тиск як би. Сьогодні потрібно це переоцінити і відпустити", - розповіла Астаф'єва.

За її словами, діти - це не ознака якогось успіху і дорослості. "Це як би простір, який з'являється через надлишок чогось в тобі. Не знаю, чого. Я ще не дожила", - зазначила артистка.

Також Даша розповіла, що раніше у неї були стосунки з чоловіком, у якого була дитина. Вона каже, що їй було складно прийняти чужу дитину.

Крім того, Даша зізналася, що якийсь час відчувала себе самотньою. Вона навіть не відзначала Новий рік з сім'єю, тому що завжди в цю ніч була на сцені.

"Мене почали сприймати як живу людину, а не як секс-символ, коли зізналася в одному шоу, що я дуже самотня. Зараз перші два роки, коли я люблю Новий рік і прикрашаю ялинку", - додала співачка.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....