"Я його в цей момент обіймаю, і все окей". Леся Нікітюк розповіла правду про Притулу: "Можемо це легко зробити, але навіщо?"

Тандем ведучих "Нового каналу", який давно полюбився українцям - Сергій Притула і Леся Нікітюк - не тільки колеги, а й справжні друзі в житті. Про те, як складаються взаємини Лесі та Сергія під час зйомок "Хто зверху?" і за лаштунками - Нікітюк розповіла в інтерв'ю журналу "Телегід", передають Патріоти України.

"Я вірю в дружбу між чоловіком і жінкою в кількох випадках. Один з них - це коли вони колеги по проекту. Така модель у нас із Сергієм Притулою. Чи то ми з ним з одного регіону, чи то просто приблизно однаково виховані, але в нас немає у крові лицемірства і скандальності. Звісно, можемо це легко зробити, але навіщо?"- розповіла Леся.

При цьому зазначає: буває, Притулі не дуже подобається, коли хтось із груп підтримки команд щось вигукує. Тоді ведучий зупиняє зйомку і проводить виховну роботу. Але робить це не зі злістю. А тільки для того, каже Нікітюк, "щоб всі запам'ятали правила поведінки на зйомках". "Я його в цей момент обіймаю, і все окей", - додала вона.

У кадрі Леся і Сергій, в основному, імпровізують. Але є і заготовлені напередодні фішечки. "Під час зйомок графік перетину наших кривих приблизно такий: він заходить вранці до мене в гримерну і каже:" Вітаю вас, шановні глядачі "Нового каналу", я ведучий шоу "Хто зверху?" Мене звати Сергій Притула, а це - Леся Нікітюк". Так ми розганяємо підводку в програмі", - ділиться Нікітюк. А потім вони... навіть не перетинаються. Хоча гримерні знаходяться на відстані п'яти метрів одна від одної.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...