"Я хотіла мати надійне плече поруч": Переможниця "Холостяка" розкрила реальну причину розставання з Алексом Топольським

Переможниця шоу "Холостяк-12" Катерина Лозовицька після виходу постшоу вирішила розповісти публіці реальну причину розставання з Алексом Топольським. Виявилося, саме Катя стала ініціатором розриву, передають Патріоти України.

За словами дівчини, вона не відчувала ту турботу та увагу, яка повинна бути в нормальних відносинах. Лозовицька підкреслила, що Алекс зовсім не дбав про неї: не дарував квіти й не проявляв турботу, коли та хворіла.

Ось що ще розповіла переможниця проєкту: "У наших стосунках з Алексом, на жаль, залицянь вимагав до себе він. Похвали, подарунків, вчинків, слів захоплення... В моєму розумінні це має місце тоді, коли чоловік щось для цього зробив, а не просто народився. Що в наших стосунках не вистачало мені особисто? Я хотіла мати надійне плече поруч, щоб мене цінували, чули та розуміли. Хотіла, щоб про мене дбали, коли захворіла. Хотіла отримати квіти, хоч раз. Хотіла більше часу разом. Хотіла нових спільних емоцій. Хотіла разом кудись поїхати, а не отримувати відмову на дві мої пропозиції. Хотіла, щоб цікавився моїм життям і просто пам'ятав, в якому місті на зйомках я перебуваю. Хотіла романтики та пристрасті. Але, напевно, таке для Алекса можливо тільки під прицілом камер".

Лозовицька зізналася, що вона не побачила у стосунках з Топольським тих цінностей, про які він говорив на проєкті. Розлучилися вони друзями, без конфліктів і образ один на одного.

"Я вдячна Алексу за цю історію і за цей досвід. Розійшлися в нормальних стосунках з розумінням, що ми не створені один для одного. Ну, це поки він не прочитав цей пост. Я ні про що не шкодую і впевнена, що він знайде дівчину, яка розділить його бачення стосунків і пріоритети. Ну, а я теж обов'язково буду щаслива", - резюмувала Катя.

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...