"Я хотів би, звичайно, поїхати там виступити. Але страшно": MELOVIN поскаржився, що боїться гастролювати в РФ

Український артист MELOVIN розповів, що в Росії у нього є потужна фан-база. І якби він поїхав в країну-агресор з концертом, то цілком міг би зібрати зал. При цьому він боїться засудження з боку українців і не хоче бути вигнанцем у власній країні, передають Патріоти України.

"Я хотів би, звичайно, поїхати там виступити, у мене там багато фанатів. Розумію, що можу там зібрати зал. Але страшно. Одразу станеш антигероєм в Україні. Це страшно, коли ти не можеш приїхати в рідну країну, де тебе вважають просто вигнанцем. І у мене всередині бореться бажання стати більш масштабним в інших країнах, де тебе розуміють, і разом з тим повернутися і бути вигнанцем у своїй країні", - сказав артист на YouTube-каналі "Українська правда".

Крім того, він обурився, що російські зірки приїжджають в Україну, а українські не можуть поїхати в РФ. Для нього така ситуація незрозуміла, бо наші артисти в будь-якому випадку привозять гроші в Україну.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...