"Я хвилююся за нього, як за дуже близьку і важливу мені людину": Олена Кравець розповіла, як змінився Зеленський та яке останнє повідомлення від нього отримала

Українська ведуча та акторкаОлена Кравець розповіла, які зміни помітила у президентові Володимирі Зеленському та яке останнє повідомлення від нього отримувала, передають Патріоти України.

Так, раніше родини Кравець та Зеленських добре приятелювали між собою. Однак повномасштабна війна все змінила. Вони практично не бачаться. Тим не менш, Олена Кравець зізналась, що неабияк хвилюється за своїх приятелів, адже, попри все, вони лишаються для неї близькими людьми.

"Я хвилююся за нього, як за дуже близьку і важливу мені людину. Майже так само, як і за чоловіка. Я хвилююся, бо це дуже рідна моєму серцеві людина, як і вся їхня родина. Той факт, що ми зараз менше бачимося, – він накладає відбиток, звичайно. Не те, що не менше бачимося, а ми не бачимося взагалі", - розповіла ведуча на проєкті "У ліжку".

Також Олена Кравець розповіла про зміни, які помітила у Володимирі Зеленському. За словами акторки, вона звернула увагу, як змінився його зовнішній вигляд, а також голос.

"Я бачу будь-які незначні зміни в голосі, в зовнішньому вигляді, я все це фіксую. Я не розумію, скільки всього йому доводиться витримувати, які важливі рішення приймати. Іноді мені здається, що це якийсь сон", - поділилася акторка.

Із родиною Зеленських Олена Кравець нині практично не бачиться та не спілкується. Однак нещодавно акторці випала нагода нарешті зустрітися з Оленою Зеленською. Ведуча розповіла, якою була їхня остання зустріч.

"У мене немає із нею контактів, тому що це безпека, і я це розумію. Нещодавно така була вдача побачитись, дуже швидко. Моя донька вела подкаст про ментальне здоров'я, Олена Зеленська була запрошеною гостею. Я, користуючись цією нагодою, просто приїхала на знімання обійнятися", - пригадала Кравець.

До речі, вкрай рідко ведуча може написати повідомлення Володимиру Зеленському. Востаннє вона в листуванні привітала Олену Зеленську з днем народження та попросила президента передати дружині її слова. Володимир Зеленський пообіцяв, що виконає прохання. "Я вітала дружину Олену з днем народження і просила, щоб він передав. Відповів: "Дяк, все передам", - розповіла Кравець.

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...