"Я колись теж вірив у ту ху*ню": Скандальний Панін закликав росіян засуджувати дії Путіна

Скандальний російський актор Олексій Панін, який підтримував дії Кремля на Сході України та у Криму, прозрів. Сьогодні він засудив дії Путіна і зазначив, що, ті росіяни, яким небайдужа доля Росії, мають виходити на протести, передають Патріоти України.

У своєму інстаграмі актор нагадав, що також був під впливом путінської пропаганди, а всіх росіян, які вірять, що їм говорять на російському телебаченні з Кремля, назвав зазомбованими. Однак, актор впевнений, що є ті, яким не однаково, він їх закликав виходити на протести.

Я зараз хочу звернутися до всіх росіян, які живуть в Іспанії. Цей мітинг організували росіяни, я вважаю, що кожен з нас, кому не байдужа доля Росії, кому не байдужа доля наших дітей, повинен там бути, – сказав Олексій Панін. Актор наголосив, що росіяни – це не Путін. "І ми повинні донести це до всього світу", – доповнив він.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...