"Я не готова була кинути пити": Колишня Володимира Кличка розповіла про алкоголь, наркотики та операції зі зменшення грудей (фото)

Зірка Голлівуду та колишня дівчина Володимира Кличка Хейден Панеттьєррозповіла про те, як боролася з алкоголізмом та наркотичною залежністю. За словами 33-річної американки, вона почала зловживати спиртним ще у 20 років після успішної ролі у серіалі "Нешвілл", передають Патріоти України.

«Багато людей з мого оточення говорили мені, як чинити і як жити, — розповіла Хейден Панеттьєр у відвертому інтерв'ю виданню Women's Health. — Однак я хотіла самостійно приймати певні рішення. Алкоголь був нібито моїм актом непокори. Деякі займаються спортом, я хотіла б подолати труднощі так само. Алкоголь змушує почуватися краще в момент сп'яніння, але наступного дня ви почуваєтеся набагато гірше, а потім п'єте знову і знову».

Після появи на світ у 2014 році дочки Кайї американка пережила післяпологову депресію та продовжувала пити. «Мені було дуже боляче. Моя залежність так швидко розвинулася, що перетворилася на проблему, — зізналася актриса. — Мені потрібно було почати вживати антидепресанти, щоб впоратися з післяпологовою депресією, але спочатку необхідно знайти той препарат, який вам підходить. Вони погано поєднуються з алкоголем, а я не була готова кинути пити».

Зрештою, залежність привела зірку в плачевний стан. «Мені стукнуло 30. Моє обличчя набрякло, — відверто говорить Хейден. - У мене була жовтяниця. Мої очі пожовтіли. Довелося звернутися до фахівця з печінки. Я набирала вагу, якої зазвичай не було. Моє волосся було тонким і випадало клаптями».

Також Панеттьєр, яка вперше за чотири роки знялася у фільмі та у березні 2023-го взяла участь в офіційній прем'єрі картини «Крик 6», зізналася, що минулого року зважилася на операцію зі зменшення грудей.

«Після всіх жахів все ще не здавалося що моє тіло, належить мені. Я не думаю, що є щось погане в тому, що хтось хоче змінитися, якщо це допоможе почуватися впевненіше. Це все, що я можу сказати. Моя впевненість повернулася» , — розповіла Хейден, яка свого часу провела 8 місяців у реабілітаційному центрі

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...