"Я не хочу далі бути у цій брудній історії": Аліна Паш відмовилась від участі в "Євробаченні-2022"

Аліна Паш відмовилася від участі у Євробаченні 2022. Співачка не представлятиме Україну в Європі на тлі скандалу довкола її поїздки в анексований Крим. Про це артистка написала у своєму Instagram 16 лютого - у День єдності, передають Патріоти України.

"Я громадянка України, Я дотримуюсь законів України, стараюсь нести традиції та цінності України в світ. У що вилилась ця історія - це зовсім не те, що я закладала у свою пісню", - написала вона.

Аліна сказала, що вона "артистка, а не політик". "У мене немає армії піарників, менеджерів, юристів аби протистояти усій цій атаці та натиску, зламам моїх соціальних мереж, погрозам. А також абсолютно неприйнятним формулюванням, які дозволяють собі люди, не розібравшись у ситуації та забувши про гідність кожного громадянина України", - додала вона.

Паш запевнила, що вона "не хоче цієї віртуальної війни та хейту". "Головна війна зараз - це зовнішня, яка прийшла в мою країну в 2014 році", - заявила вона. "Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль", - сказала Паш.

Вона зв’яжеться із Суспільним та підпише всі необхідні документи. "Окремо, хочу подякувати всім, хто мене підтримує та допомагає, хто чує мою пісню і важливе повідомлення, а не плітки про мене. Дякую! У нас з вами історія продовжується, і нам вирішувати якою вона буде. Єднаймося! Зараз це важливо як ніколи!" - додала вона.

"Мої дорогі синочки": Валюха зі "Сватів" благословила окупантів на вбивства

середа, 1 травень 2024, 15:22

Російська акторка Тетяна Кравченко, більш відома українцям, як Валя Будько з серіалу "Свати", потрапила в черговий скандал через війну в Україні. На відео, опублікованому в YouTube, вона звернулася до російських військових, які прямують воювати зі ЗСУ,...

"Ми слухали музику та танцювали всі разом": Мілла Йовович висловилася про важкохворого Брюса Вілліса та зв'язок з його родиною

середа, 1 травень 2024, 8:56

Голлівудська акторка Мілла Йовович прокоментувала роботу з актором Брюсом Віллісом на одному знімальному майданчику, передають Патріоти України. Знаменитість пригадала, як свого часу разом з Брюсом зіграла в "П'ятому елементі". Як зізнається Мілла вид...