"Я не можу щодня виходити на вулицю": Піке вперше прокоментував розлучення з Шакірою

Минуло понад рік відтоді, як Шакіра і Жерар Піке підтвердили своє розставання, але ця глава їхнього життя ще далеко не забута. Колишній футболіст зберігав мовчання, а співачка висловлювала свої почуття через музику. Проте з часом іспанець став більш відкритим і почав ділитися подробицями власної версії цієї історії, передають Патріоти України.

У інтерв'ю колишній гравець «Барселони» розповів, як він пережив скандал, що виник після розриву з колумбійкою. Піке взяв участь у програмі «El Món», де обговорив різні теми, в тому числі свій відхід від футболу та розлучення з Шакірою.

«Протягом мого 2022 року, це був, мабуть, рік, коли сталося найбільше подій, починаючи з мого розставання, мого виходу на пенсію… Все сталося», — сказав він під час розмови з ведучим Жорді Басте.

Колишній футболіст зазначив, що на тлі медіашторму навколо його розриву зі співачкою, він вирішив не звертати уваги на пресу.

«Якби я надавав значення всьому, що про мене говорили, я б зачинився у своїй квартирі або вистрибнув з шостого поверху, — сказав Піке. - Єдиний спосіб пережити все це — не надавати значення нічому. Я не можу щодня виходити на вулицю, щоб заперечувати те, що не є реальністю. Я не хочу говорити на цю тему, і не буду, але з усього, що сталося, люди не знають навіть 10%. Я не хочу, тому що це особисте».

За словами Піке, він розуміє, що «це частина цирку і шоу», коли люди мають думки про його життя, не знаючи про нього нічого.

«Те, що вони говорять, нічого не змінює в моєму житті, це не важливо. Це насправді допомагає мені; в останні роки моєї кар'єри я жив так, і це було досить добре для мене», — запевнив він.

Піке пояснив причини своєї стриманої позиції після розриву з Шакірою. «Люди зобов'язані, особливо ті з нас, хто є батьками, намагатися захистити своїх дітей», — сказав він, підкресливши, що його пріоритетом є блаполуччя його синів Мілана і Саші.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....