"Я не обираю батьківщину, а обираю сім'ю": Українська актриса встала на бік ворога

Українська актриса Галина Безрук, яка знімалася в серіалі "Великі Вуйки-2" встала на бік Росії, яка жорстоко обстрілює українські міста і вбиває мирних жителів, передають Патріоти України.

В інтерв'ю російській "Газета.ру", вона розповіла про свою депресію через хейт українських глядачів. Актриса виправдовує свою проросійську позицію дивним чином, мовляв її дитина і чоловік росіяни.

"Я не хочу заглиблюватися в цю тему, але мій глядач, який був зі мною з моєї Батьківщини, можеш собі уявити, як він реагує зараз, що я перебуваю там, де перебуваю. Від мене тисячами відписуються в Instagram", - скаржиться актриса на втрату аудиторії, а не на смерть українських дітей від російських ракет.

Вона також вважає, що українці повинні зрозуміти її, якщо "трохи поворушать мізками". За словами зрадниці, її повинні зрозуміти, виправдати, тому що її чоловік і син росіяни.

"Ті прокльони, які шлють, я їх вже навіть не читаю. Просто бачу перше слово і відразу блокую. Я навіть не розбираюся, у мене немає часу кожному диванному критику пояснювати ситуацію, яка склалася у мене. Якщо трохи поворушити мізками, цілком зрозуміло, чому я перебуваю там, де я є. Хто мій чоловік, хто моя дитина — якої вони національності. Я вибираю сім'ю. Я не вибираю батьківщину, я вибираю сім'ю. Найближчих мені людей - себе і сім'ю", - каже Безрук.

Актриса Марія Машкова назавжди зреклася свого батька-путініста

неділя, 28 квітень 2024, 5:58

Російська акторка Марія Машкова, яка емігрувала до Америки, розповіла, що більше не думає про свого батька і не переймається щодо стосунків із ним після того, як він закликав її покаятися за засудження війни в Україні та повернутися в Росію. В одному з...

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...