"Я не підставка для мікрофона!": Телеведуча каналу ICTV розповіла, як її довів до сліз нардеп (відео)

Відома телеведуча Олена Фроляк, яка третій десяток років веде новини на телеканалі ICTV, підконтрольному мільярдеру Віктору Пінчуку, розказала про випадок у прямому ефірі, який залишив негативний спогад, передають Патріоти України.

За словами журналістки, яка також очолює інформаційну службу каналу, під час одного з випусків їй довелося брати інтерв'ю у відомого політика. Поведінка цієї людини, Фроляк не стала називати її прізвище, обурила ведучу настільки, що вона була змушена скаржитися керівництву каналу.

«Це був один із народних депутатів. Він прийшов до нас на ефір. Не буду називати його прізвище. Там був черговий, як вони кажуть, «зашквар». Я не буду називати ні прізвищ, ні ситуації конкретної – це ні до чого... Він мене просто «зробив як дєвочку». Я його питала про одне – він мені про інше. Я його про друге – він мені третє. Я йому про біле – він мені про чорне. У мене було бажання встати і вийти... Але я не можу собі цього дозволити. Він себе поводив нахабно і непрофесійно... Я наступного дня прийшла до Богуцького (СЕО телегрупи StarLight Media, до якої входить й ICTV – ред.) і кажу: «Сашо, я більше в такому участі не беру!», – розповіла Фроляк в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Фроляк описала свої емоції після цього скандального інтерв'ю: «Я – не диктор, не лялька в ефірі, і я – не підставка для мікрофона... Якщо він хотів зробити програмну заяву від своєї партії, це робиться дуже просто: «Шановні глядачі...», сказав і пішов. Причому тут я і наші новини? Причому тут наш канал? Я не можу підвести свою аудиторію, свій канал, свою студію, своїх людей. Я не можу підвести новини, бо це – моя професія». І Богуцький сказав: «Я тебе почув, більше такого не буде!».

За словами ведучої, коли вона вийшла з ефіру, то «просто проревіла». «Найобразливішим було те, що він взагалі на мене не зважав. Він не дивився на мене, а дивився в камеру», – підсумувала Фроляк.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...