"Я не Рембо, але з 25 метрів у голову влучу": Знаменитий тенісист приїхав захищати Україн

Колишній найкращий тенісист України Олександр Долгополов, який завершив минулого року професійну кар'єру, пройшов військову підготовку та зі зброєю в руках захищатиме рідну країну у війні з росією, передають Патріоти України.

«Цю війну я зустрів у Туреччині. Прилетівши туди за день до початку та змусивши поїхати свою маму та сестру, — поділився тенісист зі своїми підписниками в Instagram. — Чому? Тому що, незважаючи на масове заперечення, я чудово усвідомлював, що таке можливе, аж до ударів по Києву, хоч і вважав малоймовірним. Після цього я в голові прокрутив, що відбуватиметься в перші дні/тиждень, і чим я буду корисним.

Прийшовши до висновку, що це викличе масову паніку і я буду одним із цих панікуючих, я зрозумів, що максимальна користь від мене буде в інформаційному просторі через велику іноземну аудиторію в моєму Твіттері, і краще, якщо я буду зайнятий не думками, як відправити свою сім'ю в безпеку, а висвітленням цього жаху та донесенням правди, а також збиранням коштів для наших захисників, адже саме їм належить прийняти перший удар на себе!

За кілька днів я і мої прекрасні українці розірвали інформпростір правдою й не залишили шансів для всього світу не зрозуміти того, що відбувається. До того моменту я вже почав тренуватися зі зброєю, і мені дуже пощастило, що в Туреччині мене навчав колишній професійний військовий. Він із величезним задоволенням взявся це робити, почувши мої цілі.

Звичайно, за 5−7 днів я Рембо не став, але зі зброєю вже поводжуся комфортно — із 25 метрів три рази з п'яти у спокійній обстановці в голову поцілю. Паралельно із тренуваннями я планував виїзд назад. Знайшовши кілька людей, що летять зі Штатів, ми кожен, скільки зміг, назбирали грошей, хлопці привезли 6 броників з Америки, нам і передати нашим захисникам. Зустрілися ми в Загребі, де планували докупити тепловізорів, прицілів та потрібних речей для ЗСУ. І ось через стільки часу, на перекладних та за допомогою багатьох людей, я перетнув кордон із Польщею і тепер доїхав до Києва!

Це мій дім, і ми захищатимемо його з тими, хто залишився, і допомагатимемо чим можемо. Не збираюся засуджувати чоловіків, що поїхали, війна — це страшно, не кожен готовий і всім нам є що втрачати, крім нашої улюбленої України. Але знайте, кожен може зробити свій внесок, і навіть якщо вас не використовують у бою, ви підніматимете дух армії та віру людей, просто перебуваючи поруч і допомагаючи тим, чим умієте, і кому зможете. Не бійтеся, приєднуйтеся, повертайтеся.

Усім нашим знаменитостям та лідерам думок, які на місцях, велика пошана та подяка!

Розмовляти публічно з незнайомими мені людьми я планую з цього моменту українською, так що спочатку не судіть суворо. Писати же я продовжу російською, оскільки, незважаючи на блокування соцмереж сусідів, багато хто поки що мають доступ через VPN, і потрібно їм доносити реальність та правду.Правда за нами, ми на своїй землі та захистимо її. Далі я буду в Києві — аж до нашої перемоги та після неї. Слава Україні!«

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...