"Я не забороняв Ярославі займатися творчістю": DZIDZIO розкрив несподівану правду про стосунки з дружиною (відео)

Розлучення Dzidzio (Михайло Хома) і його дружини співачки Slavia (Ярослава Хома) стало одним з найскандальніших в українському шоу-бізнесі. Одкровення дівчини на всю країну про зіркового чоловіка і життя в його тіні сколихнули мережу і стали приводом для численних інтерв'ю подружжя, які все ще знаходяться в шлюборозлучному процесі. Так, про складнощі сімейного життя, причини розриву і стосунки з колишньою дружиною зараз DZIDZIO розповів в інтерв'ю для YouTube-каналу "Балючі тими", передають Патріоти України.

Михайло називає причиною розлучення те, що вони з дружиною були занадто різними. Він заявляє, що одкровення Ярослави на всю країну здивували і зачепили. Співак вважає, що подружжя спровокувало на скандальні подробиці.

"Я не думав, що до мене так пристануть. Просто Славу запросили і попросили наговорити всякі речі, підводили до цього. Вона ж ще не була в широкому медіапросторі. І тут вийшло - "тиран, егоїст, засранець", - пояснив одкровення дружини Хома.

Співак заявив, що намагався оберігати дружину від непривабливих реалій шоу-бізнесу, всіляко сприяв її заняттям творчістю, але про велику сцену мова не йшла. "Якщо мама не дає дитині цукерки, що це означає? Що мама її не любить? Шоу-бізнес - це не проста штука. Я дуже багато вивчив, багато пройшов помилок. Я тільки оберігав, пісні завжди писав, давав їх реалізувати, продюсував, давав гроші. Говорив: "У тебе унікальна можливість, не така як у інших. Ти просто твори", - розповів Хома.

Він зазначив, що пояснив дружині, як влаштований шоу-бізнес і які закони в ньому панують – вкладені в артиста гроші він повинен відбити, утримувати команду, враховувати супутні витрати.

"У мене в голові не вкладалося, що у Слави є бажання займатися шоу-бізнесом. Вона бачила, який втомлений я приїжджав - просто біль у грудях. Їй треба було чесно сказати: "Я хочу бути на сцені!". Я не міг зрозуміти, чого вона хоче. Я не міг займатися нею, тому що я займався собою. Паралельно так не виходить", - вважає артист.

Dzidzio уточнив, що для нього важливий результат, він дуже вимогливий і орієнтований на перемогу. "Творчість я завжди підтримував - виступити на арені, одягнути гарну сукню, виконати нову пісню. Не поділяв поїздок на вокальні конкурси, тому що запрошували розпитати, що DZIDZIO робив вдома", - пояснив артист.

Зараз Ярослава розуміє позицію чоловіка і прислухається до нього, радиться з організаційних питань. "Вона вже дзвонить і погоджується зі мною, радиться", - розповів Михайло.

Про відновлення відносин у Михайла і Ярослави мова не йде, розлучення він вважає правильним обопільним рішенням. "Ми не можемо ужитися, ми різні люди. Слава Богу, що ми зробили це, подивилися один одному в очі, не подивилися, що люди скажуть і зважилися. Коли 20 років разом, повага залишається. Ми дані були один одному, щоб пережити складний час", - розкрив деякі нюанси співак.

Dzidzio уточнив, що пара неодноразово розходилося, один раз серйозно, але потім відновлювала відносини, хоча це не врятувало їх союз.

На даний момент його відносини з Ярославою покращился. "Я розібрався з собою, зі Славою поговорили. Зараз ми інакше спілкуємося, це все пройшло. Зараз ми друзі", - заявив Dzidzio.

"Я залишив їй гроші і квартиру. Ми з нею домовилися. Я не йшов за принципом поділу майна навпіл. Квартира дуже красива, і це було б по-свинськи, не по-чоловічому ділити її. Це біля Києва, новобудова. Ми ще не жили в ній. Там ще треба зробити ремонт. Я сказав: "Не хочеш – продай і вклади в себе: роби шоу, шукай людей, команду", - зазначив він.

Сам Михайло знімає житло. Він переконаний, що в майбутньому у нього буде свій будинок і сім'я, але зараз зосереджений на роботі.

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...