"Я обрала усвідомлену самотність": Євгенія Власова приголомшила подробицями особистого життя

Українська співачка Євгенія Власова цього року бере участь у шоу "Танці з зірками" на телеканалі "1+1". Вона повернулася в публічний простір після 11-річної паузи, пов'язаної з важкою хворобою.

43-річна артистка в черговому випуску програми станцювала контемпорарі під пісню Ірини Білик "Я пливу". Власова зазначила, що "уособлює собою сильну, незалежну та самодостатню жінку".

Також вона приголомшила зізнанням про своє особисте життя. Артистка зазначила, що тільки зараз готова впустити чоловіка у своє життя.

"За 17 років у мене могло бути два серйозних романи. Але я тікала від цих відносин, йшла. Я обрала усвідомлену самотність. Я за ці шість тижнів так змінилася, цей проект навчив мене не бігти. Тільки зараз моє жіноче серце настільки відкрите, як ніколи. Я готова впустити у своє життя чоловіка, тільки зараз", - розповіла артистка в ефірі шоу "Танці з зірками".

Євгенія Власова: творчість і особисте життя

Євгенія Власова народилася 8-го квітня 1978 року в Києві. Після школи вона закінчила музичне училище ім. Глієра. Артистка випустила такі хіти: "Ветер надежды", "Живая река", "Буду сильнее" та інші. У 2000-му році вона познайомилася з продюсером Дмитром Костюком. У пари народилася дочка Ніна. Через деякий час стосунки подружжя дали тріщину. На сьогодні вони не спілкуються.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...