"Я оголила перед вами своє життя": Дружина Сергія Бабкіна виставила себе на показ повністю без одягу

Дружина популярного українського музиканта Сергія Бабкіна здивувала користувачів новим пікантним кадром. Сніжана позувала повністю голою біля басейну, зазначають Патріоти України.

На своїй сторінці в Instagram жінка опублікувала відповідний знімок. До камери вона була повернута спиною, склавши руки перед собою на колінах (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Я оголила перед вами своє життя з самого початку до моменту тут і зараз! Ох, дівчатка, хлопчики... Я довго сумнівалася, чи викладати мою історію сюди, в особистий блог. Але не пошкодувала..." – йдеться у підписі до пікантного знімку.


"Дуже гарна фігура! І тінь від листочка просто в тему", "Ви прекрасна", "Вау!", "Фото дня", "Шикарна", "Сніжано, ви чарівна!", "Яка краса", "Ви диво-жінка!" – написали захоплені користувачі в коментарях.

Коментарі фанатів

Коментарі фанатів
Коментарі фанатів

Коротко про знаменитість:

  • Сніжана Бабкіна – українська акторка театру і кіно, танцівниця, дружина і менеджерка Сергія Бабкіна. Учасниця 5-го сезону шоу "Танці з зірками" (разом із чоловіком).
  • Зі своїм другим чоловіком Сергієм Бабкіним Сніжана познайомилася в серпні 2007 року, коли вона приєдналася до "Театру 19". 11 травня 2008-го вони повінчалися, 27 березня 2009-го вступили в шлюб.

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...