"Я ох*їваю": Маша Єфросиніна гнівно пройшлася по чоловіках, які веселяться під час війни

Українська телеведуча і волонтер Маша Єфросиніна гнівно пройшлася по чоловіках, які веселяться в умовах повномасштабної війни РФ проти України у столичних закладах. Також вона не стримала емоції, коли розповідала про тих, хто розповсюджує наклепи, передають Патріоти України.

"Так, я говорила і говорю, що воювати або ні - то особиста справа кожного цивільного чоловіка. Всі різні, у всіх свої обставини життя та своя сила психіки. Також я сильно намагаюся притримуватися даної собі обіцянки - не засуджувати та не ср*тися зі своїми під час цієї страшної війни, яка і так нас всіх вбиває ментально! Вбиває! Це факт! Я навіть навчилася опановувати себе, коли усілякі пухлопикі особи чоловічої статі сидять перед камерою, і єдиною своєю "важливою справою для країни" вважають знімання своїх мерзотних л*йноблогів, які базуються на наклепах та образах, та провокують лише розпалювання агресії всередині країни!", - написала Єфросиніна в Instagram.

Також вона розмістила уривок нового інтерв'ю, яке вона взяла у добровольця Дениса Квебека. Єфросиніна питала у нього, як мотивувати немобілізованих людей навчатися та не забувати про війну.

Квебек пояснив, що усі мають усвідомлювати, що у РФ значно більше людей. А нашим військовим, які знаходяться на фронті, потрібна допомога, для цього треба проводити ротацію. За словами Єфросиніної, ця тема її дуже турбує. Ведуча не приховує, що їй важко стримуватися, коли вона бачить чоловіків, які живуть так, ніби війни не існує.

"Але от, що ніяк поки що не дається мені в опануванні - це люди, які живуть так, ніби війни немає... Ніби такі як Денис, мій чоловік та ще купа українських добровольців, і так їх захистять ціною своїх життів… Я просто ох*їваю в столичних закладах, коли бачу, як потворно поводяться деякі пихаті бізнесмени, просто продовжуючи так само веселитися на широку, як жили до великої війни.. Веселіться вже вдома! У всіх зараз телефони! Вашу поведінку бачать потім на відео наші воїни. Більшість з них вже рік без ротації сидять в окопах і гинуть, гинуть, гинуть… Повсюди трагедії та смерті… Має ж бути елементарна совість!", - написала Єфросиніна.

Ведуча закликає чоловіків не забувати про тих, хто боронить наше життя на фронті. За словами Єфросиніною, можна хоча б записатися на заняття у тир або привести себе у форму. "Війна , нагадую, в розпалі….Хто зна", - резюмувала Єфросиніна.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...