"Я поборола стереотипи та упередження, тому я - перемогла": Джамала прокоментувала свій виліт з "Танців з зірками" (фото)

На каналі 1+1 відгримів сьомий прямий ефір головного танцювального шоу країни "Танці з зірками". І за результатами глядацького голосування і балів членів журі шоу покинули дві пари. Першими вилетіли співачка Джамала та її партнер Антон Нестерко. На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала допис, де прокоментувала свою участь у шоу, передають Патріоти України.

Джамала говорить, хоч й не стала переможницею "Танців з зірками", та все ж таки багато чого досягла. Вона показала собі та фанам, що може бути і співачкою, і мамою, і танцівницею.

"І я знову перемогла! Перемогла у змаганні зі стереотипами й упередженнями. Я довела собі та вам, що можна бути одночасно співачкою, мамою, можна виграти всі вокальні конкурси. Але все ж ризикнути, випробувати себе та прийти на танцювальний!" - поділилася зірка.

До того ж Джамала також подякувала своєму партнеру – Антону Нестерку. Вона говорить, що з нетерпінням чекає на наступний сезон, аби знову побачити його на паркеті. "Антоне, ти все знаєш! Вже чекаю на наступний сезон, щоб ти повернувся. А я буду ревнувати тебе до нової партнерки! Ти — справжнє відкриття. Давно не бачили танцівника твого рівня!" - звернулася знаменитість до свого партнера.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...