"Я погана мати": Поп-зірка Пінк при дітях оголилася для фото, і зізналась що не може без гострих відчуттів

Пінк

Американська поп-зірка Пінк після вікенду з сім'єю на природі виклала в Instagram пікантні фото, чим здивувала багатьох своїх шанувальників. На першому знімку 43-річна співачка позує і засмагає в напівпрозорому купальнику. Її груди злегка прикривають намальовані на топі бікіні банани. Другий знімок взагалі нічого не приховував би, якби Пінк не замалювала свої принади, перш ніж викласти фото в мережу.

«Я погана мати. Вихідні на озері і новий безглуздий купальник. Якщо ти не приймала душ на відкритому повітрі, в той час як твій чоловік намагається лякати тебе кожні п'ять хвилин, ти не жила!» — написала співачка.

Нагадаємо, Пінк одружена з мотогонщиком Кері Гартом. У подружжя двоє дітей — 11-річна Віллоу і 6-річний Джеймсон.

Думки шанувальників розділилися. Деякі погодилися з Пінк у тому, що вона погана мати. Мовляв, як можна було при дітях оголюватися! Інші, навпаки, прийшли в захват від стосунків у родині.

Кілька місяців тому Пінк зізналася журналу Variety, що за час пандемії Covid-19 набрала понад 16 зайвих кілограмів. Боротися з ними звичним для неї методом не вдається, бо співачка перенесла важку операцію на тазостегновому суглобі, після якої виявилася обмеженою у виборі фізичних навантажень. Але їй все-таки вдалося схуднути, і тепер вона почувається набагато краще. Судячи з фотографій, це дійсно так.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...