"Я погано почуваюся. Можливо, колись розповім, що зі мною зараз відбувається": Дружина Віктора Павліка повідомила про проблеми зі здоров'ям

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова налякала шанувальників. Так, у сторіз своєї сторінки в Instagram обраниця артиста повідомила, що погано почувається. Подробиць Катерина розголошувати не стала. Вона лише зазначила, що сподівається на одужання, передають Патріоти України.

"Я погано почуваюся. Можливо, колись розповім, що зі мною зараз відбувається. Сподіваюся, я впораюсь і все буде добре", - розповіла Реп'яхова.

Зазначимо, що зараз Катерина разом з чоловіком і тримісячним сином перебувають на відпочинку в Туреччині. Звідти молода мама днями жалілася, що від перезбудження і нових емоцій малюк погано спить і часто вередує. Водночас, така поведінка хлопчика навіть довела Реп'яхову до сліз. Цілком можливо, що саме недосип якось позначився на здоров'ї дівчини.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...