"Я помру, а ти не приїдеш?": Зрадниця Повалій розповіла, як змусила маму переїхати до Москви

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій згадала розмову з літньою мамою, коли вмовляла її переїхати з України до Росії. За її словами, на початку повномасштабного російського вторгнення вона перебралася до Москви і чекала там 80-річну маму, передають Патріоти України.

Але жінка навідріз відмовлялася їхати з України, бо вважала, що тут її батьківщина і тут вона повинна жити, попри те, що Росія щодня випускає по нас ракети. Співачка, яка зрадила рідну Україну, впевнена, що їм з мамою краще буде в Москві. Тому вона буквально силою змусила її переїхати.

"Я з мамою була постійно на зв'язку, вона телефоном говорила: "Ти повинна бути тут!". А я відповідаю: "Мамо, мене не пускають, я не можу приїхати!" І мама у відповідь: "Виходить, що я помру, а ти не приїдеш?". І я розплакалася: "Ні, мамо, я не приїду. Тому тобі потрібно буде їхати до мене в Москву". Пройде два місяці, перш ніж мама погодиться виїхати в Росію", - сказала Повалій в інтерв'ю "Дні.ру".

80-річна жінка подолала складний і довгий шлях, щоб опинитися в Москві поруч з дочкою. "Хіба я думала, що на старості років опинюся в Москві!" - процитувала свою маму Повалій.

Нагадаємо, Таїсія Повалій вперше заговорила про війну. Вона сказала, що звикла бути там, де правда. А правда, на думку зрадниці, в Росії. Вона продовжила говорити пропагандистськими наративами і заявила, що жадає того, щоб Україна вийшла з зомбованого стану.

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...

Зустрів смерть у тому місці, яке любив найбільше: Помер оскароносний автор фільму "Король говорить"

понеділок, 18 березень 2024, 18:30

Британський сценарист Девід Сайдлер, найбільш відомий за фільмом "Король говорить", помер у віці 86 років. Про це повідомляє The Hollywood Reporter. . Відомо, що знаменитість помер 16 березня під час риболовлі в Новій Зеландії. "Девід був у тому місц...