"Я помру, а ти не приїдеш?": Зрадниця Повалій розповіла, як змусила маму переїхати до Москви

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій згадала розмову з літньою мамою, коли вмовляла її переїхати з України до Росії. За її словами, на початку повномасштабного російського вторгнення вона перебралася до Москви і чекала там 80-річну маму, передають Патріоти України.

Але жінка навідріз відмовлялася їхати з України, бо вважала, що тут її батьківщина і тут вона повинна жити, попри те, що Росія щодня випускає по нас ракети. Співачка, яка зрадила рідну Україну, впевнена, що їм з мамою краще буде в Москві. Тому вона буквально силою змусила її переїхати.

"Я з мамою була постійно на зв'язку, вона телефоном говорила: "Ти повинна бути тут!". А я відповідаю: "Мамо, мене не пускають, я не можу приїхати!" І мама у відповідь: "Виходить, що я помру, а ти не приїдеш?". І я розплакалася: "Ні, мамо, я не приїду. Тому тобі потрібно буде їхати до мене в Москву". Пройде два місяці, перш ніж мама погодиться виїхати в Росію", - сказала Повалій в інтерв'ю "Дні.ру".

80-річна жінка подолала складний і довгий шлях, щоб опинитися в Москві поруч з дочкою. "Хіба я думала, що на старості років опинюся в Москві!" - процитувала свою маму Повалій.

Нагадаємо, Таїсія Повалій вперше заговорила про війну. Вона сказала, що звикла бути там, де правда. А правда, на думку зрадниці, в Росії. Вона продовжила говорити пропагандистськими наративами і заявила, що жадає того, щоб Україна вийшла з зомбованого стану.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...