"Я проникну": Зрадниця Лоліта заявила, що хоче, щоб її прах розвіяли в Україні

Скандальна співачка Лоліта Мілявська, яка нині перебуває на території країни-агресорки, заявила про своє бажання, щоб після смерті її прах розвіяли в Україні, передають Патріоти України.

Так, Лоліта неочікувано пригадала про свою батьківщину й Київ, де проживала у дитинстві зі своєю родиною. І зізналася, що вже заповіла частину свого праху привезти до України й розвіяти на рідній вулиці дитинства на Подолі.

"Чому виникла ідея з пробірками? Тому що їх можна провезти. А мене ж не впускають до України. А невже не знайдеться хтось із друзів, хто колись забере одну пробірочку і викине її на вулиці Нижній Вал, 37 (м. Київ – прим. ред.), де пройшло моє дитинство, де я була абсолютно щасливою дитиною, де мама, тато, чудовий двір, дружба, багато дітей. Я сказала хоч так, але я проникну до України", - розповіла Лоліта в інтерв'ю Віталію Серуканову.

Втім, зрадниця зізнається, що наразі зовсім не сумує за Україною, хіба що за Львовом. І додала, що підтримує зв'язок з деякими українськими знайомими, хоча під час спілкування вони "не зачіпають жодних політичних питань і хвилюються одне за одного".

Зазначимо, Лоліта продовжує підтримувати мовчання про російську агресію. За таку позицію 7 січня 2023 року артистка потрапила під санкції від РНБО. До того ж вона не може потрапити на територію України ще з 2017 року, оскільки відвідувала окупований Крим.

"Не в ремісії й не вільна від раку": Кейт Міддлтон і король Чарльз не дуже добре почуваються, - ЗМІ

понеділок, 16 вересень 2024, 19:52

Світ зітхнув з полегшенням, коли Кенсінгтонський палац оприлюднив відео з принцесою Кетрін, принцом Вільямом та їхніми дітьми, в якому говорилося, що принцеса закінчила хімієтерапію і повернеться до суспільних обов'язків, хоч поки й обмежених, передают...

"Ми не купимо квартиру, нову машину": Тарас Тополя розповів про свій бізнес і скільки заробляє під час війни

понеділок, 16 вересень 2024, 18:48

Лідер гурту "Антитіла", український співак Тарас Тополя розповів, що приносить йому дохід під час війни та скільки взагалі заробляє коштів, передають Патріоти України. Артист зізнається, що не страждав від браку грошей. Зокрема, музикант вміє заробляти...