"Я раніше був алкоголіком": Чому кинув пити репер Серьога

За словами музиканта, він зараз зовсім не вживає спиртне.

СерьогаРепер з Білорусі Сергій Пархоменко (Серьога), який з 2004 року проживає в Україні, заявив, що страждав на алкоголізм, повідомляють Патріоти України.

«Я раніше був алкоголіком … Були моменти, коли я, по тій же „Вікіпедії“ якщо йти, реєстрував у себе три або чотири ознаки алкоголізму. Так, було таке. Я тому і перестав», — стверджує Серьога.

За словами музиканта, він зараз зовсім не вживає спиртне.

«Є люди, яким не можна пити. Один з таких людей я. Тобто мені це точно не потрібно. Я нормально ставлюся до людей, які в міру вживають алкоголь. Це частина культури. Але я для себе поставив крапку кілька років тому. Для мене це пройдений етап «, — сказав репер.

Він поділився, що пив небагато, але системно і дуже любив вино.

«Мені не вистачає іноді. Коли я бачу гарне, дороге, якісне вино, я заздрісно проводжу його поглядом», — зізнався Серьога.


Джерело: ФАКТИ.ua

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...