"Я регочу і HIMARS либиться": Тарас Тополя висміяв окупантів, яким видали страйкбольні бронежилети

Український музикант, лідер гурту "Антитіла" та парамедик Тарас Тополя висміяв російських мобілізованих окупантів, котрі поскаржилися на жилети для страйкболу замість бронежилетів. Особливо артиста розсмішив товариш засмученого росіянина, який заявив, нібито "хто знає, може в Україні стріляють страйкбольними кулями", передають Патріоти України.

Фронтмен колективу оцінив припущення і зауважив, що тупість – це генетичний вирок росіян. Відповідний допис з'явився на його сторінці в Instagram. "На свіжому відео мобілізований біоорганізм жаліється що їм видали страйкбольні бронежилети. А інший рже, і відповідає: "Кто знает, может там в Украине страйкбольными стреляют". Не все так однозначно", – почав артист.

Припущення мобілізованого окупанта так розсмішило Тараса Тополю, який 6 місяців провів у гарячих точках на Харківщині, що він не стримав сарказму. "Десь у пеклі вже не рже Кобзон і ще 70000 хороших окупантів-страйкболістів. А я регочу. І HIMARS либиться", – написав автор.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...