"Я роблю ботокс з 23 років": Оля Полякова похвалилася костюмами з секс-шопу і розповіла про "уколи краси" (відео)

Вийшов четвертий епізод шоу "Дорослі дівчатка", який його ведучі Оля Полякова і Маша Єфросиніна присвятили темі прийняття себе. Розмова, як завжди, вийшла з безліччю пікантних подробиць і подарувала глядачам нову порцію шокуючих зізнань і фактів про знаменитостей, передають Патріоти України.

"Дорослі дівчатка" продовжують утримувати титул найбільш обговорюваного і того, що дивляться, шоу в українському YouTube: сумарно попередні випуски подивилося близько 3,5 мільйонів чоловік.

Судячи з усього, зі зростанням популярності передачі зростає і градус її відвертості. Так, у четвертому випуску Єфросиніна і Полякова остаточно оголилися перед аудиторією: як буквально, так і в переносному сенсі.

Темою нового епізоду стало прийняття себе. Єфросиніна і Полякова почали з обговорення своїх косметичних ритуалів: перша хвиля одкровень чекала глядачів вже тут. Виявилося, що Оля робить ботокс з 23 років, а у Маші до нього імунітет, але вона страждає через пігментацію на обличчі. Маша Єфросиніна: "Люди думають, що ми - "перероблені жінки". Це найбільше мене дратує".

"Я роблю ботокс з 23 років. Сьогодні я роблю це раз на вісім місяців. Крім цього, у мене в обличчі більше нічого немає, але я не входжу в кадр без косметичних процедур", - поділилася Оля Полякова. Також Полякова, обговорюючи з Єфросиніною відверті вбрання, зізналася: "У мене є костюми покоївки і медсестри з секс-шопу".

Після косметології розмова торкнулася інших питань по центральній темі випуску. Маша Єфросиніна і Оля Полякова обговорили вплив хейтерів на невпевненість в собі, правильне харчування і власну "ідеальну вагу" - і навіть оголили свої животи в ефірі, щоб їх порівняти. Також зіркові дівчата не стали приховувати свою вагу: у Маші - 63 кг, у Олі - 67. На дієтах, запевняють обидві, не сидять.

Не обійшлося і без коментарів на тему недавнього інциденту з популярною українською співачкою, яку спіймали за руку на кричущому фотошопінгу своєї зовнішності.

До слова, 26 жовтня Оля Полякова завершила епоху "Королеви ночі" грандіозним концертом у Палаці Спорту і заявила про підготовку нового шоу.

"Королева ночі " - один з найбільш гучних проектів українського шоу-бізнесу, який приніс Олі Поляковій статус "найбільш гастролюючої співачки" в країні. В цілому Полякова виходила з цим шоу до глядачів близько 400 разів, що є абсолютним рекордом. Сумарно цю програму побачило близько 10 мільйонів чоловік, включаючи стадіонний виступ у Львові (35 тисяч чоловік), десятки трансляцій на телебаченні і два всеукраїнських тури.

На брифінгу співачка зізналася, що вже працює з командою над концептуально новим шоу "Доросла дівчинка", яке за прогнозами український глядач побачить вже навесні 2022 року.

Фінальний концерт у Палаці Спорту не обійшовся без цілого ряду спецсюпризів. Оля Полякова представила публіці нову, яка ще не вийшла, пісню: україномовний дует з DZIDZIO "Щасливі люди". Цей трек стане саундтреком до різдвяної комедії "Зірки за обміном", спродюсованої співачкою, яка вийде в прокат 1 січня 2022 року.

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...

"Знаєте, я дитя війни у В'єтнамі": Зірка Голлівуду Шоп Пенн відповів, що б зробив з Путіним при зустрічі

вівторок, 16 квітень 2024, 9:59

Відомий американський актор та кінорежисер Шон Пенн заявив, що вдарив би російського диктатора при особистій зустрічі, передають Патріоти України. Напередодні Шон Пенн представив документальний фільм про війну в Україні "Суперсила" на німецькому телеба...