"Я розповім про все, коли буду в похилому віці": Приходько висловилася про скандал із Костянтином Меладзе (відео)

Українська співачка і громадська діячка Анастасія Приходько, яка нещодавно народила дитину, розповіла про складні стосунки з російським композитором та продюсером Костянтином Меладзе. Артистка заявила, що не хоче піаритись на темі сексуальних домагань, але колись обов'язково поставить крапку в цій історії, передають Патріоти України.

Зірка взяла участь у новому випуску авторської YouTube-програми українського ведучого Слави Дьоміна "СЛАВА+". Однак на питання журналіста відповіла розпливчасто.

"Я розповім про все, коли буду в похилому віці, – розповідає співачка. – Зараз це розцінять, ніби я роблю це під свою нову пісню, як Ані Лорак розповіла про це під свій тур. Коли люди зрозуміють, що ані піаритися, ані хайпувати я не хочу, тоді вони усвідомлять, що це правда".

Ведучий зазначив, що й у випадку з Ані Лорак "це була правда", на що співачка додала, мовляв, потім вона все одно забрала всі свої слова назад.

За словами Приходько, востаннє вона перетиналась із Меладзе на відборі на Євробачення. "Коли я побачила, що він буде одним із тих, хто відбирає, а потім продюсує учасників, то зрозуміла: "Далеко ти не поїдеш, Настенько". Я пам'ятаю: приїхала додому, підбухнула... Сиджу, п'ю і думаю: "Розвернутися і піти – це слабкість, треба довести справу до кінця". Не хотіла виходити на сцену, але вийшла", – згадує вона.

Анастасія також припустила, що у Костянтина Меладзе зараз немає гучних хітів через те, що "зруйнувалась енергія і з'являється інша", тому все "йде на спад". На уточнювальне запитання від Дьоміна про те, що це, можливо, сталося з композитором після розлучення з дружиною, Приходько відповіла: "Нехай буде так".

Коротко про знаменитість: Анастасія Приходько – українська співачка, громадська і політична діячка. У неї є троє дітей: 11-річна дочка Нанна, яку зірка народила від абхазького бізнесмена Нурі Кухілава, 6-річний син Гордій і син Лука від другого чоловіка, бізнесмена Олександра.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...