"Я розревілася через ці тортури": Тіна Кароль розповіла, як ледь не згоріла на зйомках кліпу

Нещодавно українська співачка Тіна Кароль випустила кліп на пісню "Вільні. Нескорені". Зараз же вона розповіла, що їй довелося пережити під час зйомок, передають Патріоти України.

За її словами, ця робота була для неї найскладнішою. Виявляється, що зйомки цього кліпу могли закінчитися для неї трагічно. Коли режисери знімали кадри біля вогню, Кароль ледь не отримала серйозні опіки.

"Був вогонь, у мене нагрілися алюмінієві обладунки... Почало пекти, я терпіла... Потім зрозуміла, що ще пару секунд і будуть опіки. Я втекла через вогонь з кадру, роздягаючись на ходу. Треш, якщо чесно, і боляче. Ми закінчили зйомку, тому що я розревілася через ці фешн-тортури", - поділилася артистка у своєму Telegram-каналі.

Вона додала, що ближче до вечора їй стало страшно біля кар'єру, де і знімали цей кліп. Кароль зазначила, що боялася зустріти якусь тварину. Вона згадала, як одного разу в Намібії за нею полював шакал.

"У Намібії я сиділа на дюні на пісках і співала, щось писала собі нове, робила записи в телефон, як прийшла SMS від гіда: "За тобою шакал, не рухайся. Я буду його гнати, не кричи", - згадала співачка.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...