"Я розумію, про що ти говориш": Настя Каменських відповіла, чи розлучається вона з Потапом

Навколо Насті Каменських і Потапа ходить багато чуток. Подейкують, що пара на межі розриву. До того ж блогер Богдан Беспалов розповів, що продюсер неодноразово зраджував свою дружину, тому вона вирішила розірвати з ним стосунки, передають Патріоти України.

Довгий час ні Каменських, ні Потап ніяк не коментували свої стосунки. Однак зараз у програмі "Пекельні борошна" співачка висловилася про всі чутки.

Вона в розмові з Євгеном Клопотенко запевнила, що у них з Потапом все добре в шлюбі. "У нас як між чоловіком і дружиною все відмінно. Я розумію, про що ти говориш, тому що було так багато різних чуток. Але ні, все добре", - сказала Каменських.

Також співачка зазначила, що поділяє думку щодо того, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. "Коли чоловік бачить, що ти для нього щось зробила і даєш йому цю тарілочку, - все, він просто ніби знову в тебе закохується", - додала артистка.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....