"Я шокована і маю їхати до своєї родини": У Ніколь Кідман сталося горе

У родині голлівудської акторки Ніколь Кідман сталося горе, передають Патріоти України

В артистки померла мама - Жанель Енн Кідман. Як пише видання People, знаменитість про це дізналася, коли перебувала на острові Лідо, Італія. Кідман туди прибула на Венеційський кінофестиваль, де мала забрати нагороду за найкращу жіночу роль у фільмі "Дівчинка". Однак акторка дізналася про раптову смерть мами, тож мусила терміново повертатися до США. Нагороду Кідман забрала режисерка фільму Галина Рейн.

"Я шокована і маю їхати до своєї родини, але ця нагорода - для неї (для мами – прим. ред.). Вона сформувала мене, спрямовувала мене та зробила мене. Я дуже вдячна за те, що можу вимовити її ім'я перед усіма вами. Зіткнення життя та мистецтва розриває серце, і моє серце розбите", - оголосила акторка.

Більше подробиць Ніколь Кідман розповідати не стала. Зірка Голлівуду попросила дати їй час і з повагою поставитися до приватного життя.

"Я шокована і маю їхати до своєї родини": У Ніколь Кідман сталося горе

неділя, 8 вересень 2024, 12:22

У родині голлівудської акторки Ніколь Кідман сталося горе, передають Патріоти України. В артистки померла мама - Жанель Енн Кідман. Як пише видання People, знаменитість про це дізналася, коли перебувала на острові Лідо, Італія. Кідман туди прибула на В...

"Я не знаю, чи змогла би так": Українська акторка розповіла, як Алла Пугачова здивувала всіх на зйомках у Києві

неділя, 8 вересень 2024, 7:20

Українська акторка Тетяна Шеліга, яка свого часу брала участь у створенні музичного фільму "За двома зайцями" за мотивами однойменної п'єси Старицького, розповіла, як вела себе на зйомках в Києві російська співачка номер один Алла Пугачова Вона виконув...