"Я стою однією ногою в могилі". Супермодель Лінда Євангеліста вперше розповіла, що хвора на рак грудей і перенесла подвійну мастектомію

Канадська супермодель Лінда Євангеліста вперше розповіла, що хвора на рак грудей і перенесла подвійну мастектомію, передають Патріоти України.

Про це 58-річна знаменитість розповіла в інтерв'ю The Wall Street Journal Magazine. Євангеліста повідомила, що у 2018 році в неї діагностували рак молочної залози, внаслідок чого їй довелося перенести подвійну мастектомію.

"Результати були не дуже хорошими, і через інші фактори за станом здоров’я, я без вагань вибрала подвійну мастектомію, оскільки я хотіла залишити все це позаду і не мати з цим справи. Я хотіла жити і не збиралася дозволити раку грудей вбити мене", — розповіла вона.

Незважаючи на лікування, у червні минулого року Євангеліста знову зіткнулася з раком. Після МРТ і біопсії з’ясувалося, що рак поширився на грудні м’язи.

"І я сказала лікарю: "Викопайте дірку в моїх грудях. Я не хочу, щоб це мало гарний вигляд. Я хочу, щоб ви провели розкопки. Я хочу побачити дірку у своїх грудях". Ви розумієте мене? Я не помру від цього", — поділилася модель, додавши, що подальше обстеження показало, що в неї "жахливий показник онкотипу", який свідчить про високу ймовірність повернення раку.

"Я знаю, що однією ногою стою в могилі, але я в настрої святкувати", — додала вона.

У 2021 році Євангеліста зробила відверте зізнання, у якому назвала причину, через яку практично перестала з’являтися на публіці. Вона зізналася, що її зовнішність була спотворена процедурою Coolsculpting — одним із видів кріогенної ліпосакції або ліполізу. Ця процедура описується як "інноваційний, запатентований метод корекції жирових відкладень на обличчі й тілі у жінок і чоловіків за допомогою контрольованого охолодження".

Супермодель повідомила, що зіткнулася з побічними діями процедури, яка змінила її зовнішність до невпізнання і похитнула здоров’я.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...