"Я так і не оговтався": Сталлоне розповів про сім операцій після зйомок фільму "Нестримні"

Відомий американський актор Сильвестр Сталлоне зізнався, що переніс сім серйозних операцій після перелому шиї. Цей інцидент трапився на зйомках фільму "Нестримні", де він грав сцену з бійкою. Про це пише видання Daily Mail, передають Патріоти України.

77-річний чоловік зазначив, що травма відбулася через те, що він захотів виконувати всі трюки у кінострічці самостійно.

"Я режисирував "Нестримних", і, як ідіот, я виконував усі трюки сам. Я пам'ятаю один удар, і... Все. Я так і не оговтався від "Нестримних". Після цього фільму фізично я вже ніколи не був колишнім. Тепер я попереджаю людей: не робіть трюків самостійно", - сказав Сильвестр.

За словами дружини актора, Сталлоне не хотів, аби про травми хтось дізнався. "Чоловік намагався приховати від усіх біль, вдаючи, ніби нічого не сталося. Йому не подобається, коли люди знають, що він переніс стільки операцій на спині та шиї. Йому тоді поставили металевий штифт у шию, а також зробили 7 операцій та лікували вивих плеча", - зазначила жінка.

На жаль, такі неприємні інциденти траплялися на знімальному майданчику з Сильвестром не один раз. Наприклад, донька зірки згадала, що її батько постійно лежав в лікарні після своїх ролей. "Дуже важко було бачити, як мій тато переживає ще одну болючу операцію. Усе моє дитинство він страждав від болю", - розповіла донька Софія.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...