"Я так вдягнулась спеціально для тебе": Даша Астаф'єва випадково засвітила інтимну частину тіла на зйомках (фото, відео)

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва випадково засвітила інтимну частину тіла на зйомках із телеведучим Олексієм Дурнєвим. Блогер вирішив показати груди співачки, коли та сиділа в халаті та корсеті, і на відео було видно частину соска жінки. Відповідний ролик Дурнєв оприлюднив у сторіз на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

На провокаційних кадрах чоловік торкнувся грудей моделі, а та сприйняла ситуацію з гумором і пожартувала, що надягнула корсет спеціально для нього.

Даша Астаф'єва засвітила груди

Астаф'єва вибрала для зйомок закриту темну сукню в горошок, проте під нею був шикарний чорний корсет.

Це видно на фото, які публікували у соцмережі як сама Астаф'єва, так і Дурнєв. Коли на одяг українки чіпляли мікрофон-петличку, вона сиділа у кріслі в білизні та яскравому рожевому халаті.

Блогер вирішив записати короткий ролик зі співачкою і відкрив її халат на грудях. Модель спочатку прикривалася руками, але на камеру все одно потрапило трохи більше, ніж планувалося.

Пізніше модель показала у сторіз, як виглядав її розкішний корсет чорного кольору з підтяжками.

"На превеликий жаль": Соліст Quest Pistols Савлєпов розповів про брата в російському полоні і як він туди потрапив

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:55

Учасник гурту Quest Pistols Антон Савлєпов розповів про свого брата Сергія, який потрапив до російського полону і досі про нього немає жодної інформації, передають Патріоти України. Артист говорить, що російські військові викрали його рідну людину 2022...

"Вони запитують, чи доживе він до свого 70-річчя": У тяжкохворого Брюса Вілліса серйозно погіршився стан

п’ятниця, 20 вересень 2024, 22:25

У голлівудського актора Брюса Вілліса, у якого діагностували лобово-скроневу деменцію, серйозно погіршився стан здоров'я, передають Патріоти України. Принаймні саме так стверджує інсайдер виданню In Touch Weekly. Зазначається, що в зірки бойовиків хвор...