"Я тебе завалю… Зрозуміла?": Злата Огнєвіч показала чоловіка, який погрожує їй розправою, і звернулася за допомогою до Кличка та Зеленського

Українська співачка та героїня другого сезону шоу Холостячка Злата Огнєвіч зізналася, що три роки її переслідує агресивний чоловік, зазначають Патріоти України.

У своєму Instagram зірка опублікувала відео, яке зняла із вікна автомобіля. За нею їхав чоловік, озвучуючи погрози: «Якщо я тебе наступного разу побачу по телевізору, я тебе завалю… Зрозуміла?.. Я тобі серйозно говорю». Огнєвіч звернулася до нього на ім'я Вадим Лебідь і закликала перестати її переслідувати. У ролику чоловік поводився агресивно, поїхати від нього артистці вдалося лише тоді, коли в їхню розмову втрутилися охоронці.

У своїй публікації Огнєвіч звернулася до поліції, юристів, мера Києва Віталія Кличка та президента України Володимира Зеленського з проханням вжити заходів та захистити її.

«Я БІЛЬШЕ НЕ МОЖУ МОВЧАТИ‼️‼️‼️ Це відео рекомендую дивитися до кінця. Обережно, воно містить ненормативну лексику. У цій ситуації я просто беззахисна жінка, яку не перший рік (вже більше 3-х років) переслідує неадекватний чоловік і НІХТО за цей час не зміг вирішити мою проблему. Він продовжує свої переслідування, які почастішали останнім часом… Я хочу справедливості для себе. Я хочу справедливості для тих жінок, які не відчувають себе в безпеці і зазнають насильства. Тому що моя ситуація — це також один із видів насильства.

Я звертаюся до команди міського мера Віталія Кличка @vitaliyklitschko, Вас також згадують у цьому відео. Я звертаюся до правоохоронних органів, юристів та ВСІХ, хто має компетенцію та реально МОЖЕ допомогти. Я звертаюся до своєї країни та президента @zelenskiy_official. Тому що я більше не бажаю мовчати! Досить! На моєму місці може бути ВАША дочка, дружина, кохана дівчина, мама, ВАШ близька людина. Допоможіть мені.

Шановні журналісти, я не коментуватиму цю ситуацію, оскільки це НЕ ПІАР і не розвага. Тому прохання НЕ Дзвонити моїй команді з проханням дати коментар. Це відео я виставила на загальний огляд, тому що більше НЕ МОЖУ МОВЧАТИ. Сподіваюся, цього разу мене почують і МОЖУТЬ допомогти", — написала артистка в описі відео.


"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...