"Я тебе завалю… Зрозуміла?": Злата Огнєвіч показала чоловіка, який погрожує їй розправою, і звернулася за допомогою до Кличка та Зеленського

Українська співачка та героїня другого сезону шоу Холостячка Злата Огнєвіч зізналася, що три роки її переслідує агресивний чоловік, зазначають Патріоти України.

У своєму Instagram зірка опублікувала відео, яке зняла із вікна автомобіля. За нею їхав чоловік, озвучуючи погрози: «Якщо я тебе наступного разу побачу по телевізору, я тебе завалю… Зрозуміла?.. Я тобі серйозно говорю». Огнєвіч звернулася до нього на ім'я Вадим Лебідь і закликала перестати її переслідувати. У ролику чоловік поводився агресивно, поїхати від нього артистці вдалося лише тоді, коли в їхню розмову втрутилися охоронці.

У своїй публікації Огнєвіч звернулася до поліції, юристів, мера Києва Віталія Кличка та президента України Володимира Зеленського з проханням вжити заходів та захистити її.

«Я БІЛЬШЕ НЕ МОЖУ МОВЧАТИ‼️‼️‼️ Це відео рекомендую дивитися до кінця. Обережно, воно містить ненормативну лексику. У цій ситуації я просто беззахисна жінка, яку не перший рік (вже більше 3-х років) переслідує неадекватний чоловік і НІХТО за цей час не зміг вирішити мою проблему. Він продовжує свої переслідування, які почастішали останнім часом… Я хочу справедливості для себе. Я хочу справедливості для тих жінок, які не відчувають себе в безпеці і зазнають насильства. Тому що моя ситуація — це також один із видів насильства.

Я звертаюся до команди міського мера Віталія Кличка @vitaliyklitschko, Вас також згадують у цьому відео. Я звертаюся до правоохоронних органів, юристів та ВСІХ, хто має компетенцію та реально МОЖЕ допомогти. Я звертаюся до своєї країни та президента @zelenskiy_official. Тому що я більше не бажаю мовчати! Досить! На моєму місці може бути ВАША дочка, дружина, кохана дівчина, мама, ВАШ близька людина. Допоможіть мені.

Шановні журналісти, я не коментуватиму цю ситуацію, оскільки це НЕ ПІАР і не розвага. Тому прохання НЕ Дзвонити моїй команді з проханням дати коментар. Це відео я виставила на загальний огляд, тому що більше НЕ МОЖУ МОВЧАТИ. Сподіваюся, цього разу мене почують і МОЖУТЬ допомогти", — написала артистка в описі відео.


"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...