"Я точно знаю, що всі це помітять": Настя Каменських розповіла про святкування річниці весілля з Потапом і поповнення в родині (фото)

Популярна співачка Настя Каменських, яка днями блищала на червоній доріжці премії YUNA 2021, і її чоловік Потап скоро відзначатимуть другу річницю шлюбу - пара одружилася 23 травня 2019 року. Однак артистка зізналася, що вони з коханим прийняли рішення не святкувати "паперове весілля". Про причини виконавиця розповіла в інтерв'ю сайту ТСН.uа, передають Патріоти України.

За словами Насті, у травні вже й так було багато свят у їхній родині, до того ж досі триває пандемія. "Ви знаєте, в травні дуже багато у нас свят і ще Великдень так випав на 2 число. 4-го у мене був день народження, 8 - у Льоші. Я вже замахалася святкувати. Вибачте, будь ласка, але ми колективно з друзями і з моїм чоловіком вирішили, що ніякого свята не буде. Ще є така штука, як пандемія, вона триває. Якщо святкувати другу річницю, то робити це дуже-дуже помпезно, нам так хотілося б. Начебто ще одне весілля. Але ми розуміємо, що зараз це неможливо фізично. Тому ми вирішили поцілувати один одного і все. Може Льошка мене запросить на яке побачення", - пояснила співачка.

Також Каменських прокоментувала можливе поповнення в родині, на яке вже давно сподіваються шанувальники і ретельно відстежують зміни в її фігурі. "Всьому свій час. Коли Всесвіт захоче, щоб у нас з'явилася дитина, коли Бог захоче - тоді вона і буде. Я точно знаю, що всі це помітять. Просто я бачу, що дуже багато новин і всі чекають. Я розумію це. Але на все воля Божа", - заявила зірка.

Крім того, Настя розсекретила, що їй подарував коханий на день народження - 4 травня вона відсвяткувала 34-річчя. Артистка поділилася, що чоловік презентував їй брендову сумочку. "Чомусь він вирішив, що у мене дуже мало сумочок в гардеробі і кожен раз він мені дарує якусь сумочку. Квіти, кульки, але я хочу сказати, ще до мого дня народження він дуже багато робив мені подарунків", - розповіла Каменських.

За словами артистки, в їхній родині прийнято не враховувати свята і радувати один одного без особливого приводу. "Для нас важливо те, що ти любиш кожен день, а не просто на день народження або День святого Валентина. Чесно сказати, я навіть нічого не чекала, але він мені подарував і я вдячна за кожен його сюрприз", - зізналася знаменитість.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...