"Я твоя Жар-птица": Дружина Олега Винника у смарагдовій мінісукні зробила рідкісний вихід у світ

Таїсія Сватко не могла пропустити захід, організований її чоловіком Олегом Винником разом із Михайлом Поплавським. Залишатися тільки на бек-вокалі Таюне не стала, давши й сольний виступ, передають Патріоти України.

На сцені церемонії нагородження премії "Українська пісня року" 48-річна дружина Олега Винника постала в коротенькій сукні гарного смарагдового відтінку зі спідницею-тюльпаном, рукавами-ліхтариками та глибоким квадратним декольте. Талію красуня-блондинка підкреслила широким поясом, одягла чорні напівпрозорі колготки та високі замшеві ботфорти.

Своє довге біляве волосся Таюне залишила розпущеним, завивши його у легкі голлівудські хвилі, а також нанесла яскравий сценічний макіяж, підкресливши очі та губи. Варто зазначити, що Олегу Виннику дуже пощастило, адже його дружина виглядає як дівчинка і важко повірити, що їй незабаром виповниться 50 років.Тим часом український артист не коментує особисте життя. Досі невідомо, чи насправді Олег Винник та Таїсія Сватко – чоловік та дружина, але у шанувальників щодо цього сумнівів не виникає. Разом парочка ніколи не з'являється на публіці крім роботи, проте те, що Таюне завжди зі співаком, і те, як вони дивляться один на одного, може підтверджувати, що вони разом. Подейкують також, що в Німеччині, де у подружжя власний будинок, живе та навчається їхній син Юліан.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...