"Я - ватниця абсолютна, Крим - наш!": Зірка "Жорстокого романсу" та популярна російська телеведуча шокувала зізнанням

Зірка "Жорстокого романсу", ведуча популярного російського шоу "Давай одружимось" Лариса Гузєєва зізналась, що підтримує окупацію РФ українського півострова. Про це вона розповіла в інтерв’ю "Скажи Гордеевой", передають Патріоти України.

Розмова з екс-акторкою узагалі не стосувалася політики. Проте на запитання, чи буде Гузєєва ліберальною бабусею для свого майбутнього внука, зірка російських шоу спалахнула: "Я взагалі не ліберал. Я Крим наш, мій… Мені дуже подобається Москва".

Гузєєва додала, що її дуже зачепило питання ведучої. "Мені подобається Москва, мені подобається все, що відбувається. Так, я ватниця абсолютна", – наголосила колишня акторка.

При цьому ведуча намагалась виправдатися, мовляв, цікавилася не політичними поглядами Гузєєвої, а її підходом у родинних відносинах. "Навіщо? Навіщо все дозволяти?" – зауважила росіянка.

Лариса Гузєєва – акторка театру і кіно, заслужена артистка РФ. Широку популярність й всенародну любов їй принесла роль Лариси Огудалової у стрічці Ельдара Рязанова "Жорстокий романс". Друга хвиля популярності сталася, коли Гузєєву запросили у 2008 році на зйомки шоу "Давай поженимся" на федеральному Першому каналі.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...