"Я вбив": Кондратюк розповів, за що йому досі соромно

Шоумен Ігор Кондратюк у розмові зі Славою Дьоміним згадав веселу історію зі свого дитинства, проте, як він зізнався, йому за неї соромно. Як виявилося, в дитинстві Кондратюк часто гостював у бабусі в селі. Одного разу він зробив рогатку, виліз на акацію і першим же пострілом вбив курку, передають Патріоти України.

Шоумен каже, що стріла випадково потрапила в птицю. Однак в той момент він дуже злякався, що бабуся буде його лаяти, тому взяв курку і закопав її на городі.

"Нашу бабусю всі боялися. Нікого не били, але всі боялися. Значить, вона зварила картоплю, тому всі повинні їсти. Хто не хоче, буде сидіти і їсти довго, поки не з'їсть. І я зрозумів, що бабуся мене повісить. Тому що треба було принести їй убиту курку, щоб вона її приготувала, замість тієї, яку б зарізала ввечері", - згадав шоумен.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....