"Я вільна": Після остаточного від'їзду з РФ Алла Пугачова заговорила про абсолютне щастя

Російська співачка Алла Пугачова цього року новорічні свята відзначає не в своєму підмосковному замку Грязь, а в Ізраїлі. Туди їй з сім'єю довелося перебратися через цькування, яке на неї та її сім'ю розв'язала влада РФ через антивоєнну позицію, яку висловлюють вона та її чоловік, шоумен і комік Максим Галкін, передають Патріоти України.

Алла Борисівна не стала записувати відеозвернення до шанувальників на честь свята, проте своїм друзями розіслала новорічну листівку. Очікувано, але дуже скоро вона розлетілася по просторах інтернету. Про це повідомляють росЗМІ.

На ролику, який був адресований наближеним Галкіна і Пугачової, під назвою "СпасиБог", співачка поміркувала про те, що для неї означає справжнє щастя.

"У моєму розуміння щастя - це те, що я зараз відчуваю. Я вільна, я з сім'єю разом, Новий рік я зустрічаю в колі людей, які мене розуміють, які мають совість, честь та гідність", - розповідає Примадонна.

У кадрі вона сидить на вулиці, і з посмішкою на обличчі звертається до тих, хто ще здатний її почути. Варто відзначити, що вид Пугачова має вельми квітучий - вона красиво нафарбована, з манікюром, сидить в світлих шатах і кожушку, її шию прикрашає масивне кольє. Схоже, Земля Обітована і правда діє на неї більш благотворно, ніж країна на болотах.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...