"Я виходила з дому і тоді вила, кричала": Ексдружина Павліка розповіла, як переживає смерть сина

Колишня дружина співака Віктора Павліка, танцівниця Лариса Созаєва, зізналася, як переживає смерть єдиного сина Павла, життя якого у 2020-му році забрала страшна хвороба, передають Патріоти України з посиланням на інтерв'ю артистки для OBOZ.UA.

Деталі

Зі слів Созаєвої, пережити втрату неможливо, і цей біль залишається назавжди."Але, знаєте, наприклад, наш мозок складається з таких собі папок – складаємо туди щасливі миті, трагічні моменти. Так от папку з Пашею я заховала дуже глибоко. Та коли говорю про нього з людьми, то, звичайно, усміхаюся, бо для мене це - Світло...", - сказала танцівниця.

У період боротьби її сина за життя, каже Лариса, вона намагалась бути сильною і не показувати Павлу, що відчуває насправді"Коли ти любиш дитину, чи хто б це не був - чоловік, брат, сестра, - ти маєш бути сильним. Ти - акумулятор, від тебе заряжаються. Якщо ти розпустиш нюні, він це відчуватиме, йому буде гірше в багато разів", - зазначила артистка.

"Коли мені повідомили, що надії немає, ми поговорили з завідувачем госпіса. Він порадив їхати додому, бо краще, мовляв, коли людина помиратиме в рідних стінах", - додала вона.

Созаєва говорить, що намагалася якомога довше підтримувати стан рідної людини. Навіть лікарі, які навідувались до них додому і бачили Пашу, казали, що “не бачить тут хвору людину, яка вмирає".

"Тобто я підтримувала його стан, веселила, жартувала, звичайно, коли йому було боляче, то обіймала. Але людині треба давати шанс гідно йти. І це може зробити тільки любляча людина, яка поруч", - сказала танцівниця.А ось плакати при хлопцеві вона собі ніколи не дозволяла.

"Я виходила з дому і тоді вила, кричала... А коли він бачив мене, то це була любляча мама, яка підтримує його в такому стані. Це життя. Ми народжуємося, помираємо, ми це знаємо. Іншого шляху життя немає, тобто людина народжується, щоб померт"», - поділилася думками екс-дружина Павліка.

Зазначимо, сина Лариси Созаєвої і Віктора Павліка Павла не стало майже чотири роки тому. Життя 21-річного хлопця 7 серпня 2020 року забрала страшна хвороба - рак хребта.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...