"Я виросла в Україні": Міла Куніс розповіла про свої емоції на початку повномасштабної війни Росії проти України

Міла Куніс розповіла про свої емоції на початку повномасштабної війни Росії проти України

Голлівудська акторка Міла Куніс розповіла про свої емоції на початку повномасштабної війни Росії проти України, передають Патріоти України.

Зірка, яка народилася в Україні, у новому відео, опублікованому на сторінці Лієва Шрайбера, розповіла про співпрацю з його благодійною організацією BlueCheck.

«Я виросла в Україні. Я приїхала до США в 91 році. Коли почалася війна, я особисто чекала, що з’явиться якась магічна сила, яка допоможе і буде з ними. Що ми долучимося до цього і будемо робити важливі речі. Зі мною зв’язався Лієв і розповів про свою благодійну організацію BlueCheck, яка об'єднує все разом — це не тільки харчові продукти чи медикаменти», — розповіла акторка.

Куніс також закликала ком’юніті геймерів допомогти Україні та розповіла, як це зробити. Зокрема, акторка оголосила, що Blizzard Entertainment долучилася до благодійної ініціативи BlueCheck Ukraine, покликаної забезпечити підтримку Україні. Компанія випустила набір для World of Warcraft, який містить двох петів у кольорах українського прапора: золотистого ретривера Санні для World of Warcraft і малюка-мурлока Фларкі для Wrath of the Lich King Classic.

Відомий український актор вперше став батьком

четвер, 27 червень 2024, 17:49

Відомий український актор Марк Дробот, який грав у серіалах "Обіцянка Богу" та "Кріпосна", вперше став батьком, передають Патріоти України. Первістка артистові народила його кохана Марина Бондарчук. Радісну новину повідомили на сторінці "Молодого театр...

"У добру путь": Відомий український актор-військовий одружився з коханою після п'яти років стосунків

четвер, 27 червень 2024, 16:30

Зірка серіалу "Обіцянка Богу", український актор Юрій Феліпенко, який служить в лавах ЗСУ, одружився зі своєю дівчиною Катериною Мотрич, передають Патріоти України. Пара перебуває в стосунках вже протягом п'яти років. Закохані розуміли, що рано чи пізн...