"Я закохана, як дура, але це класно": Тіна Кароль ошелешила фанатів несподіваним зізнанням (відео)

Порпулярна українська співачка Тіна Кароль не любить розповідати про особисте. Однак у новому інтерв'ю 36-річна зірка несподівано зізналася, що шалено закохана. Таке одкровення артистка зробила в програмі "ЖВЛ". Вона зазначила, що їй подобається періодичний стан закоханості, в якому вона знаходиться і зараз, передають Патріоти України.

"Я закохана, як дура, але це класно, я люблю цей стан. Я в ньому перебуваю періодично, навіть якщо нікому про це не розповідаю", – зізналася Кароль. За словами Тіни, для неї слово "любов" має дещо інше значення.

"Необов'язково ж бути закоханою в одну людину. У мене взагалі слово "любов" має інший вимір. Це не просто щось фізичне. Це ментальна закоханість - і вона постійно", - додала поп-діва.

У житті співачка вважає себе зухвалою і вимогливою. "Я зухвала. А як ти думала, що все ось це – "на ніжному"? Ні! Я, звичайно, тактовна, вихована, але зухвала. Зухвала - це не погано. А як сьогодні без цього? Я хочу більшого. Вимагаю більшого, починаючи з себе", – заявила виконавиця.

Кароль також зізналася, що їй хочеться стати м'якше. "Хочеться. Ну і що? Перехочеться", - сказала вона, підкресливши, що жінці важливо бути поруч з чоловіком. Але при цьому жінка повинна бути незалежною. "Але чоловік не повинен давати жінці можливості, щоб вона розм'якла. Тоді ці відносини потонуть в побуті. Тобто повинна бути своя незалежність – поруч, але у кожного має бути свій простір", - підсумувала Тіна.

Нагадаємо, що в 2013 році помер чоловік співачки Євген Огір, за якого вона вийшла заміж в 2008 році. Його не стало на 33-му році життя через рак шлунка. Відтоді сина Веніаміна, який народився 18 листопада 2008 року, Тіна виховує одна. Вона не була помічена з залицяльниками і стверджувала, що можна жити повноцінним життям і без чоловіка, а головний чоловік в її житті - її син.

Однак два роки тому після зйомок шоу "Голос країни-9" фанати заговорили про роман Тіни Кароль і молдавського артиста Дана Балана. Парочка лише підігріває чутки спільними фото і виступами, проте прямо цю тему не коментує.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...