"Я завжди цього соромилася": Могилевська вперше розповіла, якої національності вона насправді (відео)

Наталя Могилевська вміє змусити говорити про себе. Чого варта її ефектна поява на світському заході в яскравій сукні кольору апельсина, яку обговорювала вся мережа! Артистка відрізняється вогненним темпераментом, і, як виявилося, це не просто так! В інтерв'ю Каті Осадчій в рамках програми "Світське життя" вона заявила, що у неї є болгарське коріння – раніше зірка ніде не афішувала цю інформацію про себе, повідомляють Патріоти України.

"Я завжди соромилася свого походження. Завжди хотіла бути скандинавською стильною блондинкою. Прохолодною, мудрою, інтелігентною, але я пристрасна брюнетка. Я болгарка наполовину, моя мама - болгарка. Можна вважати, що я вперше в житті знімаю маски", - заявила співачка.

Наталя випустила гарячий кліп на пісню "До дна". Як зізналася співачка, під час зйомок вона «ледь уникла удару ножем у серце». Втім, артистка згодна з твердженням про те, як на екрані, так і в житті, чоловік повинен її або віддано любити, або померти.

Також напередодні літнього сезону зірка оголосила війну зайвим кіло і навіть запустила марафон схуднення. "Я дуже хочу схуднути. Я дійсно набрала під час локдауну зайву вагу", - зізналася співачка і заявила, що має намір худнути разом з усією країною. "Це дійсно мотивація. Любов шанувальників мені допоможе!" - переконана Могилевська.

Так, Наталя з сумом зазначає, що їй доведеться влітку відмовитися від фруктів. "Після трьох тільки полуничку", - кокетливо уточнила співачка. Артистка також прокоментувала зміни в образі. Так, заради зйомок у кліпі вона стала.. русалкою з зеленим волоссям. "Всі сказали:"Наталя, щось не дуже". Чесно - це була перука", - розкрила інтригу Могилевська.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...