"Я зазвичай довіряю людям, і мені було так сумно": Реперку Alyona Alyona обдурили фейковим донатом для ЗСУ

Одна з представниць України на "Євробаченні-2024", реперка alyona alyona шокувала, як українці за кордоном її нахабно обдурили, передають Патріоти України.

У виконавиці днями відбувся концерт за кордоном, де зібралося близько 500 українців. Після виступу артистка ділилася радісною новиною, що молодь задонатила на допомогу ЗСУ сім тисяч гривень. Кошти вони дали в руки бек-вокалістці та попросили переказати їх на благодійний збір.

"Того дня хтось під сценою дав в руки моїй бек-вокалістці Вероніці жменю тисяч гривень і попросив передати, як донат на допомогу ЗСУ. Ми дуже всі зраділи, бо в мене саме триває збір і було дуже приємно за людську небайдужість", - пригадала артистка.

Звісно ж, alyona alyona поділилася приємними новинами у своєму Instagram з підписниками. Однак пильні користувачі звернули увагу, що то не справжні кошти, а сувенірні. Артистка говорить, що їй стало неабияк прикро, що деякі українці за кордоном дозволяють собі такі жарти. Сама ж alyona alyona замінить сувенірні сім тисяч гривень справжніми, які задонатить на збір для військових зі своєї кишені.

Читайте також: Полякова пояснила, чому не поїхала до Юрмали, і висловилась про виступ Данилка з російськими хітами

"Коли я виклала про це сторіз і поділилась своєю радістю, один з українців написав, що це несправжні гривні. Тоді я дістала цю жменю гривень, розгорнула її, і виявилось, що це дійсно сувеніри. Я зазвичай довіряю людям і мені було так сумно, що деякі українці за кордоном дозволяють собі такі жарти, в той час, коли зовсім не смішно хлопцям і дівчатам на передовій", - обурилася виконавиця.

Зірка реаліті шоу розбурхала фоловерів світлинами у "голій сукні"

субота, 17 серпень 2024, 16:10

Модель і зірка британського реаліті-шоу "Острів кохання" – Джессіка Гейл – опублікувала в Instagram знімки свого нового спокусливого аутфіту. Дівчина зібралася на вечірку у чорній мереживній прозорій сукні, яка мала високий розріз, відверте декольте і ...

"Побутовий алкоголізм побудований на тому...": Відомий український співак-воїн розповів про свою депресію

субота, 17 серпень 2024, 11:37

Відомий український музикант, фронтмен гурту O.Torvald, військовий Женя Галич розповів про свою депресію, яка розпочалася в нього на початку повномасштабного вторгнення. Артист поділився, що депресію він запивав алкоголем, передають Патріоти України. З...