"Я змирилася": Ксенія Мішина заговорила про серйозні зміни і зробила зізнання

Ксенія Мішина тримає шанувальників в курсі не тільки змін в особистому житті, адже вона розлучилася з переможницею "Холостчки" Олександром Еллертом, а й розповідає про свій шлях у професії, пережиті труднощі, проблеми та їх вирішення, зазначають Патріоти України.

Напередодні Нового року актриса вирішила підвести своєрідні підсумки і розповісти в Instagram про зміни, які з нею відбулися. Вона показала розслаблене фото біля прикрашеної невеликої ялинки. В руках актриса тримає телефон і задумливо дивиться вдалину.

Ксенія зазначила, що її рік був настільки насичений подіями, що їй здалося – пройшло всі п'ять. "Рік був складним, скажу чесно, але і моє сприйняття змінилося. "Складно" вже не здається мені "погано". Я змирилася з тим, що життя може бути таким шорстким, з абсолютно різним, іноді епічним рельєфом", - зазначила екс-холостячка. Також вона повідомила про доленосні рішення, що перевернули її життя, які стали знаковими.

"Цього року було кілька важливих рішень. Про щось ви вже знаєте, про щось я скоро розповім! Щось я зробила для себе, а щось і для інших жінок... У найскладніші моменти я знаходила опору в дуже простих речах", - зізналася зірка.

Ксенія заявила, що встигла глибше пізнати і полюбити себе, стала більше робити того, що її надихає і окрилює. "У новому році у мене почнеться приголомшливий проект для мене коханої", - заінтригувала Мішина, вийшовши в сторіс. Шанувальники залишили чимало компліментів для актриси, теплих побажань і слів на її адресу.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...